Banner
BTC
코인 직접 선택 (10개)
  코인명
비트코인 (BTC)
이더리움 (ETH)
리플 (XRP)
비트코인 캐시 (BCH)
이오스 (EOS)
라이트코인 (LTC)
대시코인 (DASH)
이더리움 클래식 (ETC)
퀀텀 (QTUM)
XBT (XBT)
시가 총액: 조 억원      24시간 거래량 : 조 억원      비트코인 점유율 : 0.0%
προώθηση seo μαρκετινγκ ιστοσελίδων Τον πρώτο κύκλο συνδικαλιστικής εκπαίδευσης κατασκευή ιστοσελίδων κέρκυρα κατασκευή ιστοσελίδων τιμοκαταλογοσ ολοκλήρωσαν συνδικαλιστές διαφόρων κλάδων από φτιαξε το δικο σου κατασκευη ιστοσελιδασ δωρεαν site πρωτοβάθμια σωματεία του Βόλου μέσω των δημιουργία ιστοσελίδας dimiourgia istoselidas ειδικών προγραμμάτων internet marketing κατασκευη eshop τιμεσ του ΚΑΝΕΠ και σε συνεργασία με το εταιρεια κατασκευησ ιστοσελιδων ΕΚΒ.
Οπως κατασκευη eshop τιμεσ τονίστηκε χθες  σε ειδική"

«Εφόδια» στη συνδικαλιστική δράση προώθηση ιστοσελίδων
«Εφόδια» στη συνδικαλιστική δράση

Τον πρώτο κύκλο συνδικαλιστικής εκπαίδευσης ολοκλήρωσαν συνδικαλιστές δια φόρων κλάδων από πρωτοβάθμια σωματεία του Βόλου μέσω των ειδικών προγραμμάτων του ΚΑΝΕΠ και σε συνεργασία με το ΕΚΒ.


Οπως τονίστηκε χθες  σε ειδική εκδήλωση στο ΕΚΒ, παρουσία  35 συνδικαλιστών και συνδικαλιστριών από το Βόλο  που συμμετείχαν σε αυτά τα ειδικά σεμινάρια, η ανταπόκριση και η συμμετοχή υπήρξε μεγάλη, ενώ το πιο ενθαρρυντικό  είναι ότι αυτή ακριβώς η ευρεία συμμετοχή καταδεικνύει ότι, ολοένα και περισσότερο τα συνδικαλιστικά στελέχη συνειδητοποιούν από μόνα τους  την ανάγκη να επιδίδονται από δω και πέρα στο συνδικαλιστικό ρόλο τους με πιο ισχυρά γνωστικά «όπλα και εφόδια». 


Στο Βόλο ειδικότερα, με τη συνεργασία ΚΑΝΕΠ - Ε.Κ. Βόλου, υλοποιήθηκαν μέσα στο 2013 τρεις Εκπαιδευτικές Ενότητες Μαθημάτων (δύο Σεμινάρια Εισ αγωγής στη Συνδικαλιστική Εκπαίδευση και ένα Σεμινάριο Βασικής Εκπαίδευσης), με στόχο την προετοιμασία των στελεχών, για τα μαθήματα της τρίτης, ανώτερης βαθμίδας, στην Ακαδημία της Εργασίας.


Ολα αυτά τα προγράμματα έχουν στόχο να δημιουργήσουν τις θεμελιακές προϋποθέσεις απόκτησης γνώσεων, για μία πιο αποτελεσματική και γνωστικά «οπλισμένη» συνδικαλιστική παρέμβαση στους χώρους της εργασίας, ακόμη δε και της οικονομίας, της κοινωνίας, της πολιτικής.


Μιλώντας στην εκδήλωση ο πρόεδρος του ΕΚΒ Θανάσης Παπαδημόπουλος υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι:  «στη νέα εργασιακή «τάξη πραγμάτων», που διαμορφώνει το παγκόσμιο Κεφαλαιοκρατικό σύστημα, η Συνδικαλιστική δράση και παρουσία, επιβάλλεται να αποκτήσουν πιο ισχυρές δομές και πιο αξιόπιστο παρεμβατικό λόγο».


Μάλιστα όπως τόνισε: «προϋπόθεση αυτής της επίτευξης είναι η στελέχωση του Συνδικαλιστικού Κινήματος με μέλη πλήρως καταρτισμένα, με ικανότητες, γνώσεις και δεξιότητες τέτοιες, που να τους παρέχουν τη δυνατότητα και την ευχέρεια χειρισμού των ολοένα πιο δύσκολων και σύνθετων προβλημάτων, που έχουν να αντιμετωπίσουν οι εργαζόμενοι, στο πλαίσιο της ανελέητης πλέον επίθεσης που δέχονται τα δικαιώματά τους».


Παράλληλα ο πρόεδρος του ΕΚΒ διατύπωσε την άποψη ότι χωρίς αυτήν την αναβάθμιση του επιπέδου των εργαζομένων, των μελών και των στελεχών του Συνδικαλιστικού Κινήματος στη χώρα μας, η μάχη που θα καλούνταν εφεξής να δώσουν τα Συνδικάτα απέναντι στο Κεφάλαιο και στις δυνάμεις που το αντιπροσωπεύουν, θα ήταν μία μάχη ανισότιμη, ίσως δε ακόμη και αναποτελεσματική για αυτό και όπως σημείωσε «η συγκεκριμένη εκπαιδευτική δραστηριότητα του ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ συνιστά και τον Στρατηγικό στόχο του όλου Προγράμματος που σημειωτέον με απόφαση των αρμοδίων «αποκεντρώθηκε», δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον κύκλο των μαθημάτων επιμόρφωσης εκτός Αθήνας, και στην υπόλοιπη περιφέρεια.


Σε ένα σύντομο χαιρετισμό ο γ.γ του ΕΚΒ Δημ. Βασιλείου  υπογράμμισε ότι οι συγκυρίες είναι πολύ δύσκολες εξαιτίας των αντιλαϊκών   πολιτικών και ότι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να συσπειρωθούν στο ΕΚΒ και στα συνδικάτα για να δώσουν τη μάχη ενωμένα για να αλλάξουν αυτές οι πολιτικές.


Εκ μέρους του ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ παραβρέθηκαν και μίλησαν για τις δράσεις του ο Διευθυντής του ΚΑΝΕΠ Χρ. Γούλας και ο Νίκος Φωτόπουλος,  παρουσιάζοντας σημαντικά στοιχεία  που αφορούν στις εργασιακές σχέσεις, το μισθολογικό κόστος κ.α.


 


ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ


 

Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα






προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων - Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.



Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.



Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.



«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.



Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».



Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.



«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις



Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.



Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ



Πλέον, κατόπιν... εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.



Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.



Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ


προώθηση ιστοσελίδων Πάνος Καμμένος: «Δεν πάω με μνημονιακά κόμματα»

Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόεκειται να συνεργαστεί με μνημονιακά κόμματα



Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με μνημονιακά κόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα σύγκλισης μετεκλογικά με μνημονιακά κόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».



Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρίπτοντας ωστόσο την συνεργασία με μνημονιακά κόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθανό να υπάρξουν συγκλίσεις με αντιμνημονιακά κόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».

 

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που θα δώσουν τη δυνατότητα συγκλίσεων με κόμματα και βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, βάζοντας ορισμένες «κόκκινες γραμμές», κυρίως στα εθνικά θέματα.



Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι είπαν «ψέματα» στη ΔΕΘ και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άλλαξε θέση και από την καταγγελία του Μνημονίου τώρα μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση. Το κόμμα του επιδιώκει τις εκλογές – όπως είπε - για να αλλάξει το σκηνικό.



«Εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιωνόμαστε. Κάθε μέρα οι δανειστές επιβάλουν συνεχώς νέα μέτρα με σκοπό να καταργήσουν το εθνικά κυρίαρχο κράτος που λέγεται Ελλάδα»

Άσκησε δριμεία κριτική στον Σαμαρά λέγοντας ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ ήταν «one night stand» και προσέθεσε ότι: «ο Σαμαράς το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και τώρα με τον Βενιζέλο είναι εκτελεστές αυτής της πολιτικής που κατηγορούσαν».



Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρό ΤΕΙνε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, φόρο 1% στις γονικές παροχές, μείωση της φορολογίας κάτω από το 8% για να ανταγωνιστούμε τις γειτονικές χώρες και καθορισμό της τιμής του πετρελαίου στο 1 ευρώ.



Ο κ. Καμμένος παρουσίασε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, τις οικονομικές προτάσεις και τις ριζικές αλλαγές που απαιτούνται ώστε να ορθοποδήσει η ελληνική οικονομία.

«Χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο κράτος. Χάραξη μιας οικονομικής πολιτικής με γνώμονα την ανακούφιση του λαού και έμφαση στην εκπαίδευση. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η εκροή ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Καμμένος. Ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε, «θέλουμε να ξεκινήσει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, να καταργηθεί το χρέος και να αρχίσει επιτέλους η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου».




προώθηση ιστοσελίδων
source: http://taxydromos.gr/article.php?id=98615&cat=1

προώθηση ιστοσελίδων…

List of Articles
번호 제목 글쓴이 날짜 조회 수
102472 Δημήτρης Αβραμόπουλος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ Στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου ο Αντώνης Σαμαράς SherriDry147659998644 2020.10.19 0
102471 Canadahq Link For Business: The Foundations Are Made To Be Damaged AnitaMacrossan6149 2020.10.19 2
102470 Google Google Google ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών αποδέχεται τις προτάσεις του υπ. Παιδείας SaundraMerry5899 2020.10.19 0
102469 αστυνομία Χρυσή Αυγή Χρυσής Αυγής ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ: Προσφυγή στις κάλπες για να δοθεί διπλή απάντηση OscarWinkler194 2020.10.19 0
102468 Canadahq Link Strategies For The Entrepreneurially Challenged GudrunShropshire8840 2020.10.19 2
102467 καλοκαίρι Βραζιλία Ελλάδα ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ - Πολιτική - Συγχαρητήρια από τον Πρωθυπουργό στους διεθνείς BorisLaidler3759464 2020.10.19 0
102466 τρόικα μέτρα Αντώνη Σαμαρά ΒΟΛΟΣ Σύσκεψη Σαμαρά με Βενιζέλο και οικονομικό επιτελείο ValentinCounts846 2020.10.19 0
» οικονομία ΟΤΕ Βόλου προώθηση ιστοσελίδων «Εφόδια» στη συνδικαλιστική δράση VernellKaplan4241 2020.10.19 0
102464 Why Kids Love Canadahq Url FOEAlexis39611486 2020.10.19 2
102463 σκάνδαλο Μέρκελ Ουάσινγκτον ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΡΗΤΗ ΗΠΑ: Θα ήταν «ατυχές» το σκάνδαλο κατασκοπείας να επηρεάσει τις διαπραγματεύσεις για το ελεύθερο εμπόριο PTNTaylor318495423401 2020.10.19 0
102462 έλεγχο ναρκωτικών Αθήνα ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ Έπιασαν τους μεταφορείς 100 κιλών χασίς MilagrosX4553332 2020.10.19 0
102461 ήλιο Θεσσαλονίκη ήλιο ΒΟΛΟΣ Διασκεδάσετε στη Θεσσαλονίκη DelilaPoland1813729 2020.10.19 0
102460 ελληνική Smartphone ελληνική ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ Νέα Smartphones από τη Lenovo Leilani40I6063461297 2020.10.19 0
102459 ค้นหาคาสิโนออนไลน์ที่ดีที่สุด LashawndaVonStieglitz 2020.10.19 0
102458 BBC YouTube YouTube Νομική προστασία δημοσίων υπαλλήλων Μια αλεπού που της αρέσει το... γκολφ SalvatoreO49935638 2020.10.19 0
102457 Ευρωπαϊκή πυρηνικό Ευρωπαϊκή ΠΕΤΡΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΝΕΟΧΩΡΙ ΠΗΛΙΟΥ ΒΟΛΟΣ Ιράν: Υπάρχει πρόοδος στις επαφές για τα πυρηνικά GuyGutteridge7205 2020.10.19 0
102456 M88 Introdution AguedaWessel9279 2020.10.19 0
102455 χρήματα Ασφαλιστικό Google ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Στην ίδρυση επικουρικού ταμείου προχωρούν οι φαρμακοποιοί MarianDeasey30447 2020.10.19 0
102454 πληροφορίες Σύλληψη ζευγάρι ΒΟΛΟΣ Αυτή είναι η πραγματική μητέρα της Μαρίας RoseanneMonaghan 2020.10.19 0
102453 Καιρός πληροφορίες μέτρα ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Το Παρίσι από ψηλά DorineMaltby195237 2020.10.19 0
Board Pagination Prev 1 ... 2686 2687 2688 2689 2690 2691 2692 2693 2694 2695 ... 7814 Next
/ 7814
CLOSE
XE Login